Sabine

Hoi!
Ik ben Sabine Madhar-Snoek moeder van 2 kinderen en heb met heel veel plezier de opleiding bij Marjolein Tiemstra en Jip en Jan Academie van Helen Purperhart gevolgd. Ik geef met veel plezier alweer een aantal jaar les bij De Bloementuin.
Ook ga ik regelmatig op bezoek bij kinderdagverblijven en naschoolse opvang voor het geven van workshops. Om mij nog meer te verdiepen in yoga volg ik op dit moment de docentenopleiding Raja Yoga bij Annemiek Latour in Amsterdam.

Gaan jullie samen met mij op avontuur?
Wat is er nu leuker om samen met je papa of mama even echt samen te zijn en samen leuke spelletjes te doen in combinatie met muziek, beweging, massage, meditatie, tekenen. En wat is er voor papa of mama nu fijner om even uit de drukte van alle dag te stappen en quality time met je kind door te brengen en samen die intieme band te versterken door middel van yoga?

Sabine geeft op zaterdagochtend van 10.00-11.00 uur ouder-peuteryoga en op maandag kinderyoga en tieneryoga en geeft workshops bij Kinderdagverblijven en Naschoolse opvang.Lees ook

Annet

Hoi,
Ik ben Annet, kinderyogadocente, sociaal pedagoog en oprichtster van de Bloementuin en van Kindercentrum Haarlem.
In 2011 heb ik de Bloementuin geopend. Zelf doe ik al veel langer aan yoga en daar heb ik veel plezier in. Voordat de Bloementuin er was werkte ik met volwassenen en kinderen als sociaal pedagogisch werker.
Naast de groepslessen geef ik ook therapeutische yoga. Ik kan je helpen als je bijvoorbeeld buikpijn, hoofdpijn of moeite hebt met slapen, maar ook als je bijvoorbeeld hoog-gevoelig bent en moeite hebt met alle prikkels om je heen. en als je zorgvragen hebt? help ik je ook. Ook organiseer ik ouder-kindyoga workshops die maandelijks worden gegeven.

Wat heb ik allemaal geleerd en bij wie:
Jip & Jan Academie© Kinderyoga van Helen Purperhart. (2010)
Jip en Jan Academie©: Therapeutische yoga met als specialisatie Buikenyoga (2012)
Samsara opleidingen: yogales voor hooggevoelige kinderen (2013)
Jip en Jan Academie©: Yoga voor het bijzondere kind, kinderen met een (meervoudige) beperking (2014)
De Energieschool in Den Bosch: HBO- Medische en Psychosociale Basiskennis opleiding (2014-2015)
Certificaat cursusdag "kwantumgeneeskunde fictie of werkelijkheid?" (2015)
Yoga for the Special Child®, Basic 1; Sonia Sumar (2015)
Jip & Jan Academie© Trauma verwerking bij kinderen (2016)
Yoga for the Special Child®, Basic 2; Sonia Sumar (2017)
Deel I Advanced Hatha Teacher Training volgens de Sonia Sumar methode (100 uur) (2018)
deel II: (100 uur) (2019)
Training Trauma Sensitive Yoga (2018)
Basis workshop Ki van Hans Peter Roel (Ki-centrum.nl) (2018)

Ik geef ouder-kindyoga+ workshops, Yoga for the Special Child®, individuele (therapeutische) yogales en donderdagmiddag en vrijdagmiddag geef ik groepslessen.

lees verder »

Anna-Greet

Hoi,
Ik ben Anna-Greet Wendel, getrouwd en moeder van een prachtige dochter. Net als Annet heb ook ik de opleiding tot docent kinderyoga bij Helen Purperhart gevolgd en de specialisatie Yoga for the Special Child ® Basic 1 en 2. Tijdens de opleiding kinderyoga heb ik veel leuke dingen geleerd, die wij samen in de yogales gaan doen. Wat ik zelf zo fijn vind aan yoga, is dat je goed contact krijgt met je lichaam en beter leert voelen hoe het met je gaat, waardoor je je grenzen leert kennen en ook grenzen durft te stellen voor jezelf. Zelf volg ik yogalessen bij Yogastudio Kleverpark. Naast yogajuf werk ik met veel plezier als verpleegkundige in het Spaarne Gasthuis Ziekenhuis in Haarlem. Ik hoop je te zien bij mij in de yogales, dan leren we elkaar vast beter kennen.
Lieve groet, Anna-Greet

Anna-Greet geeft op woensdagmiddag yoga for the special child groepslessen en individueel en Tieneryoga van 17.00-18.15 uur.

lees verder »

Adres
Kinderyoga de Bloementuin
Annet van de Rhee
St. Jorisveld 1
2023 GD Haarlem
06-21848939
info@kinderyogadebloementuin.nl